Brownie su karameline paslaptimi

Brownie su karameline paslaptimi šokoladas Rududu receptai Pyragas Kvadratėliai Kondensuotas pienas Kepiniai Kava Karamelė Juoda kava Įdaras BrowniePirmyn, pirmyn ir tik pirmyn! Tokių šviesių dienų, kaip mano plaukai! Gyvent, žydėt ir nesiraukšlėt! Daug kuro opel’iui! Būt „dešymke“! Tokiomis skambiomis frazėmis sveikino, apkabino ir bučiavo mano pati „kiečiausia“ komanda. Kasdien dėkoju likimui, kad gyvenime turiu tokią daugybę nuostabių žmonių, kurie ne tik padeda judėti į priekį, bet ir yra to judėjimo pirmyn priežastimi. Kiekvienam sakiau ačiū atskirai, tariau ačiū ir visiems kartu, tačiau tai tikrai neatpirks to, ką mes nuveikėme per visus metus. Tai atpirkti gali tik dar daugiau pasiekimų, dar daugiau vienybės ir dar daugiau nerealiai smagaus laiko kartu! Mielieji, džiaugiuosi būdama Mūsų komandos dalimi! Dar kartelį apkabinu ir bučiuoju visą ASU AF SA!

Kai gyvenime lieka kažkas seno, įprasto, būtinai turi atsirasti ir naujovių, tad šį kart apie jas Klone. Kaip jau, ko gero, pastebėjote paskutinysis įrašas kiek skyrėsi nuo ankstesniųjų. Atradau puikų dalyką receptų rašymui – WordPress įskiepį „EasyRecipe“. Tai tas „varžtelis“, dėl kurio recepto duomenys susidėlioja į tą gražią dėželę ir viskas sugula į savo lentynėles. Džiaugiuosi išties paprastu valdymu, skilčių pavadinimus lengvai galima išsiversti į lietuvių kalbą, pasirinkti patinkantį dizainą. Šis įskiepis nemokamas, tačiau jei yra poreikis patrauklesniam „dėželės“ vaizdui, už įskiepį teks sumokėti $24.95. Mokamas variantas pranašesnis tuo, jog atsiranda galimybė „dėželėje“ įtalpinti patiekalo nuotrauką, formatuoti tekstą ir pan. Tačiau ir su nemokamu variantu receptų rašymas tapo kur kas paprastesnis, o ir bendras įrašo vaizdas labiau džiugina mano akis.

Dar viena naujiena blog’o įrašuose – sąrašas naudingų virtuvės prietaisų, įrankių ir kitų rakandų, kurie reikalingi arba tiesiog naudingi gaminant pagal pateiktą receptą. Pati puikiai žinau, kaip smagu žvilgtelėti į kitų blog’erių virtuvės įrangą, indus, grožybes, tad stengiuosi panašią galimybę suteikti ir jums. Rinkdamiesi pirkinius dažniausiai didžiausią dėmesį skiriame kainai ir kokybei, na, o niekam ne paslaptis, kad draugai Kinai dažniausiai pasiūlo geriausius kainų pasiūlymus. Būtent todėl, sąrašiukus pateikiu su nuorodomis į patikimą aliexpress.com tinklapį.

Brownie su karameline paslaptimi šokoladas Rududu receptai Pyragas Kvadratėliai Kondensuotas pienas Kepiniai Kava Karamelė Juoda kava Įdaras Brownie

O, kad įskiepių ir parduotuvių puslapius žarstant laikas neprailgtų, siūlau paragauti nuodėmingai skanaus šokoladinio brownie su karameline paslaptimi. Tai tikras, sodrus ir sunkus brownie su saldžiais, tąsiais ir laaabai karameliniais „Rududu“ lopinėliais. Žiupsnelis tirpios kavos ir šlakelis plikytos juodos kavos tik dar labiau ir sodriau išryškina šokolado skonį. Žinoma, kavos galima ir nedėti, tačiau jei turite po ranka, tikrai patarčiau išbandyti su ja. Skanių Jums akimirkų!

Tai, ko gali prireikti gaminant:

Brownie su karameline paslaptimi šokoladas Rududu receptai Pyragas Kvadratėliai Kondensuotas pienas Kepiniai Kava Karamelė Juoda kava Įdaras Brownie

Brownie su karameline paslaptimi
 
Ruošimo laikas
Kepimo/virimo laikas
Viso
 
Recepto tipas: Kepiniai
Ingredientai
  • 115 g. sviesto,
  • 170 g. juodojo šokolado,
  • 2 kiaušiniai,
  • 150 g. cukraus,
  • Vanilės
  • 1 valg. šaukš. stiprios, plikytos kavos,
  • 1 arbat. šaukš. tirpios kavos,
  • 95 g. miltų,
  • Žiupsnelio druskos,
  • ⅓ skardinės virto sutirštinto pieno „Rududu“
Gaminame
  1. Orkaitę įkaitiname iki 180ºC.
  2. Kvadratinę (20x20cm) kepimo formą išklojame aliuminio folija, palikdami aukštus kraštus, kad galėtume iškelti iškepusį pyragą. Aliuminio foliją ištepame sviestu, pabarstome miltais.
  3. Mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje išlydome sviestą su šokoladu, sumaišome iki vientisos masės ir leidžiame atvėsti iki kambario temperatūros.
  4. Į atvėsusią masę po vieną įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, tirpią kavą, supilame plikytą kavą, vanilę, druską ir kruopščiai išmaišome iki vientisos masės.
  5. Atsargiai įmaišome miltus. Maišome tik tol, kol nebelieka baltų miltų ruožų.
  6. Pusę gautos tešlos tolygiai paskirstome paruoštoje formoje. „Rududu“ masę padaliname į 9 lygias dalis ir išdėliojame ant paskirstytos tešlos formoje, užklojame likusia tešla, išlyginame paviršių.
  7. Kepame 20-27 minutes. Paviršius turi nebeblizgėti, o įsmeigtas ir ištrauktas medinis iešmukas gali turėti kelis prilipusius trupinėlius, tačiau jokios skystos tešlos.
  8. Leidžiame visiškai atvėsti, supjaustome į 9 lygias dalis ir skanaujame!

Brownie su karameline paslaptimi šokoladas Rududu receptai Pyragas Kvadratėliai Kondensuotas pienas Kepiniai Kava Karamelė Juoda kava Įdaras Brownie

Brownie su karameline paslaptimi šokoladas Rududu receptai Pyragas Kvadratėliai Kondensuotas pienas Kepiniai Kava Karamelė Juoda kava Įdaras Brownie


Palikite komentarą