Tvirta ir traški tešla pyragaičiams, pyragams, krepšeliams

Tvirta ir traški tešla pyragaičiams, pyragams, krepšeliams Tešla receptai Pyragas pyragaitis Krepšeliai Kepiniai

Tešla puikiai tinka apverstiems pyragams, vaisių krepšeliams, pyragams su įdarais. Puikiai kočiojama, neplyšinėja, nebyra. Receptas pyragui, pyragaičiams čia.

Šaltinis: Martha Stewart.

Jums reikės:

  • 2 1/2 puodelio miltų;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1 puodelis šalto sviesto;
  • 1/4 puodelio šalto vandens;

Ruošiame tešlą:

Prireiks virtuvinio kombaino. Pastarojo inde sumaišome miltus ir druską. Įdedame šaltą, gabalėliais supjaustytą sviestą ir maišome ~10 sekundžių, kol susidaro smulkūs ir kai kurie stambūs trupinukai. Pro kombaino angą produktams, jam bemaišant, tolygia, nedidele srovele pilame vandenį. Maišome tik tol, kol tešla nebebus lipni, bet vis dar trupinių tekstūros(ne ilgiau nei 30 sekundžių). Jeigu paėmus saujelę tešlos ir ją suspaudus ji išlaiko formą, jūsų tešla paruošta puikiai, jei ji subyra, įpilkite dar valgomą šaukštą vandens. Paruoštą tešlą įvyniojame į maistinę plėvelę ir šaldome šaldytuve ~1 valandą. Kepame pagal pyrago recepto nurodymus.

Tvirta ir traški tešla pyragaičiams, pyragams, krepšeliams Tešla receptai Pyragas pyragaitis Krepšeliai Kepiniai


Palikite komentarą